top of page

OVER ONS

Achter elke fles zit een verhaal: Soms is het een romantisch verhaal dat de fantasie prikkelt, soms is het een verhaal waarbij de expertise van de wijnbouwers naar voren komt. Dit maakt het werken met wijnen zo mooi.

Bij Gris Sec kan ingewikkeld worden gepraat over wijn, echter de kracht zit vooral in het feit dat we wijn heel toegankelijk maken. Bij Gris Sec wordt de perfecte wijn, passen bij de smaak van de gast uitgezocht.

Op deze manier worden er bij Gris Sec niet normale ‘wijn – spijs’ combinaties gemaakt. Gris Sec maakt ‘wijn – spijs – gast’ combinaties.

Met als resultaat een goed glas wijn passend bij jouw smaak in combinatie met heerlijke gerechten!
 

IMG_6047-2.jpg

NATHALIE

Hoi! Ik ben Nathalie en ik ben de eigenaresse van Gris Sec.

Mijn intentie is om iedereen te laten genieten bij Gris Sec, of het nu van de wijn is, de sfeer of het lekkere eten, voel je welkom!

 

Mijn carrière is voornamelijk tot stand gekomen in verschillende sterren restaurants , waaronder Restaurant Hermitage* en Restaurant Niven*. Mijn passie voor wijn is hier ontwikkeld. Van hieruit heeft wijn altijd een rol gespeeld in mijn leven.

Sinds 2019 ben ik trotse eigenaar van Gris Sec en doe ik dit met veel plezier en passie.

Ik verwelkom iedereen graag in mijn restaurant om heerlijk te komen genieten van een fijn diner.

fullsizeoutput_1f74.heic

MITCHELL

Hoi! Ik ben Mitchell en ik ben de Chef kok van Gris Sec.

Graag laat ik iedereen genieten van heerlijke gerechten

met pure en verrassende smaken.

 

Mijn ervaring heb ik opgedaan bij onder andere Restaurant Katseveer*, Katoen en Restaurant Meliefste* . Hier heb ik mij kunnen ontwikkelen en probeer ik nu mijn ervaringen, kennis en smaak combinaties te vormen tot mooie gerechten

in de keuken van Gris Sec.

Samen met Nathalie wil ik iedereen een mooie eet ervaring bezorgen bij Gris Sec.

 

bottom of page